Тэжээл бэлтгэх технологи

Байгалийн хадлангаас тэжээл бэлтгэх технологууд, өвс, витаминт өвс, дарш, гар тэжээл бэлтгэх түүхий эд, бэлтгэх технологи, бэлтгэсэн тэжээлийн чанар түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг судална.

Зорилго

Байгалийн хадлангаас бэлтгэх тэжээлийн төрөл, онцлог, таниулах

Зорилт

1. Тэжээлийн химийн найрлага, шимт чанарын тухай ойлголт олгох.

2. Байгалийн хадлангаас бэлтгэсэн тэжээлийн хэрэгцээ, шаардлагыг таниулах.

Мэдлэг

1. Төрөл бүрийн тэжээлийн шимт чанарын тухай мэдлэг олгох.

2. Мал амьтныг тэжээх онолын үндсийг олгох.

Гар тэжээл бэлтгэх

Дарш бэлтгэх арга

Багсармал тэжээл бэлтгэх технологи

Эрдэс тэжээл бэлтгэх технологи

Бүдүүн тэжээл

Малын тэжээл бэлтгэх дэвшилтэт технологи

Талархал

Бидний бэлтгэсэн хичээлийг үзсэн танд гүнээ талархал илэрхийлье.