Байгалийн хадлангаас тэжээл бэлтгэх технологууд, өвс, витаминт өвс, дарш, гар тэжээл бэлтгэх түүхий эд, бэлтгэх технологи, бэлтгэсэн тэжээлийн чанар түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг судална.
Байгалийн хадлангаас бэлтгэх тэжээлийн төрөл, онцлог, таниулах
1. Тэжээлийн химийн найрлага, шимт чанарын тухай ойлголт олгох.
2. Байгалийн хадлангаас бэлтгэсэн тэжээлийн хэрэгцээ, шаардлагыг таниулах.
1. Төрөл бүрийн тэжээлийн шимт чанарын тухай мэдлэг олгох.
2. Мал амьтныг тэжээх онолын үндсийг олгох.
Бидний бэлтгэсэн хичээлийг үзсэн танд гүнээ талархал илэрхийлье.